vad gör man?

vad gör man när man vaknar på morgonen och allt är lika svart som när man gick och la sig? tindra är här och inte ens hon kan göra mig glad. hon som alltid lyckats

Kommentarer
Postat av: Hoppas att allt snart blir ljusare

Jag träffade på din blogg när klickade mig vidare från något du skrivit på Marietts blogg. Jag som många andra gillar Mariette för att hon är så härligt som artist och människa. Hon är otroligt lätta att tycka om fast jag inte har träffat henne så känns det att hon är äkta. Nu när jag läst lite din blogg så förstår jag att du inte mår så bra av olika anledningar. Men det jag läst så förstår jag också att du är en lika härlig människa, du utstrålar värme, ödmjukhet och kärlek. Var den du är, var med dem du känner kan ge dig kraft och energi . Stäng ute världen för en stund, och fokusera på det som är viktigt för just dig. Ta en dag i taget så kommer du att ha en härlig tid framför dig. Du verkar ha hittat kärlek i en otroligt vacker människa, hon är vacker både på insidan och utsidan, och vad skulle man inte göra för att titta in i så otroligt vackra blå ögon som hon har. Hoppas du kommer må bättre snart!!

Lycka till med livet från en veteran, som kommit en bit på livets väg!

Eftersom ni som jag gillar musik här kommer några länkar som jag tycker passar Er. Den första är Ellen Foley, We belong to the night. ( Ni är natt människor) Den andra är Pat Benatar We belong, till dig och Gabbi !!! ( Ni hör ihop)



http://www.youtube.com/watch?v=BYvVEyM7wRA&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=bH-uMzA74WA

2010-04-13 @ 11:14:11
Postat av: my

jag finns här...

2010-04-13 @ 11:45:37
URL: http://lillamyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0