En tjänst, om jag får be

Alla ni fina som läser min blogg..
Om ni vill och har tid, hade ni väl kunnat gå in på min videofyme och kollat på mina filmer där?
Jag vill komma upp i över 500 så jag har extra fickpengar i Sthlm hahaha :D
Ingen stor tjänst, så ni hade gjort mig superglada! Det är redan en hel del som kollat, men det behövs ändå fler :(

Pleeeease, ni som bryr er :)

http://videofyme.se/sabbiswe

Fråga


Vilka är ni som läser min blogg? Lämna avtryck!

mini-klipp från B&B


Hittade ännu ett litet klipp på Mariette, från B&B 18/12 2009



anna anka

Ikväll börjar "Anna Anka söker assistent" och som jag har längtat! Jag älskar Anna Anka, roligare svensk kändis har jag inte sett på länge! Jag gillar Maria Montazami mest av alla från Svenska Hollywoodfruar, men ingen kan ju neka att det var Anna Anka som gjorde störst avtryck! Hon är så jävla ball!



Not that I don't like you, I'm just at a party. And I am sick and tired Of my phone r-ringing

Uppe "tidigt" idag är jag! Ställde ingen klocka och vaknade vid 11 tiden. Nu sitter jag och kollar på Top Model 10 (sämsta säsongen) innan Ellen Degeneres show börjar (mitt favoritprogram, lätt! Ellen alltså..). Annars har jag inga planer idag, bara mysa runt hemma helt ensam :) Håller nån mig sällskap via msn/facebook idag med?

Igår var det riktigt fint väder ute, sol och riktigt vårigt varmt. Idag är det grått och trist och jag vill nästan gå och lägga mig igen.. men ICKE! Nu ska jag laga frulle.

Måste bara tillägga. Först var jag besatt av Lady Gagas Love Game, sen var det Paparazzi, efter det Bad Romance (som ni alla vet haha) och nu Telephone, jag seriöst dör varje gång jag hör den! Den kvinnan/mannen kan aldrig göra fel! Telephone är verkligen genialisk! Även om min favoritsnutt sjungs av Beyonce (sometimes I feel like I live in Grand Central station) så är Gaga bäst! Detta är min låt, bara min och ingen annans :D



Trött som in i bomben

Efter endast 3 timmars sömn igår natt så tänker jag lägga mig tidigt ikväll. Kommer somna vilken sekund som helst känner jag men jag vill faktiskt hålla mig vaken till iallafall.. 22? Känner inte för att vakna vid 4-5 och vara stenpigg liksom.

Pratade med My innan när hon var på väg hem från jobb, hahahaha hon cyklade men kom ingen vart! Det blåser alltid så mycket i Trelleborg vid hennes jobb (precis vid havet). Hon min bästa :)

Och sen blir jag irriterad när jag läser andras bloggar om att dem är besvikna på en osv, tycker det är rätt onödigt att 1. bli besviken för att ens kompis är trött eller fattig 2. att ens skriva det i sin blogg, ta det med mig istället.
Och ja, jag skriver detta i min blogg eftersom jag inte ser en anledning att ännu en gång förklara varför jag inte orka festa.

Nej, ska man sätta igång en Vänner box nu? Eller ska jag se slutet på dating in the dark? Programmet suger, men kan va kul att se vem som väljer vem, nu när jag stått ut i 40 minuter redan.

hungrig..

Sitter och pratar om mat med Gabbi nu, om fisk haha. Jag älskar panerad spätta, så det ska vi äta i veckan planerade mamma nu! För tillfället hade jag velat ha en stor fet Bacon & Cheddar Burger från C.B & Potts. Gud vad goda dem var!

Min första amerikanska hamburgare, ser lätt retarderad ut på bilden med munnen full med mat, men kolla hamburgaren. ÅH! Kärlek <3


en ny fan-video!

Denna gång är det en video till Alisa från oss i bästa Järngänget!
Alex, Sandra, Gabbi, Emilia & Jag! :)


deklaration

Ja, det är inget roligt ord det där, men sifforna från skattebeskedet är desto roligare! Jobbade så lite förra året och skattade supermycket = man får tillbaka supermycket! Första gången jag ska deklarera färdsträckor osv, behöver lite hjälp så pappa ska hjälpa mig med det! Därför ska jag åka hem till honom om en liten stund, fastän jag är omänskligt trött efter att bara ha sovit 3 timmar. :( Men inskrivning och massa annat står på tur idag.

Fast pappa lurade mig dock! Han tycker inte om att jag har vänt på mitt dygn, så när han ringde mig för en stund sedan, "skällde" han först över att jag inte klivit upp ännu och sen frågade han vad jag skulle hitta på idag. Nyvaket mumlade jag ju såklart "inget.." , och då var han snabb, "då tar du bussen hit så skriver vi in dig och fixar din deklaration så du får pengar innan midsommar!".

Smart pappa, jag är ledsen över att jag ska åka buss nu i 3 timmar sammanlagt, lär ju däcka!

Nu längtar jag till juni, så jag kan få mina pengar :)
hörs senare när jag är hemma igen!

fanvideon är klar!

Här kommer den, alla ni som väntat!
Jag är medveten om att den är liiiite osynkad i början och slutet, men det var för många fans och för lite låt.. haha, men det duger väl? Hoppas att ni är nöjda iallafall, och att Mary kommer gilla den!

Puss <3

 

och här har ni den gamla videon från mig till mariette om hennes resa i Idol :)


US and A!

Kollar på hollywoodfruarna (såklart!) och drömmer mig tillbaka till USA. Fick dock aldrig tillfälle att besöka California, men det kommer någongång i mitt liv, det är jag säker på! Sålänge är det New York jag längtar tillbaka till. Här har ni en liten videosnutt från Long Island färjan (den de åker i Sex and the city ni vet, när Charlotte är aspackad!), jag filmade frihetsgudinnan och lite av Manhattans skyline, visst är det vackert? <3


fångarna på fortet

Åh! Mitt favoritprogram som liten kommer tillbaka, och ännu bättre - med original programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin (sen kom ju Kayo och tog över)! Skämtar ni? Jag är så lycklig! Jag satt varje vecka och stirrade på TV:n, skrek åt dem att "skynda skynda", fick panik i rummet där taket sänktes, jag trodde de skulle klämmas ihjäl, blev asrädd för tigrarna som "nästan alltid höll på att få tag på en fånge". Haha ÅH, bästa programmet NÅGONSIN och fader Farrah (stavning?) var jag så rädd för, men jag var ju inte gammal heller. ÅH jag vill vara med i fångarna på fortet.. LÄTT!




Men de MÅSTE skaffa ett bättre intro haha,
kolla så B det var och hela 2.22 min långt!
(och tråkiga fångar hade dem... MARIETTE ställ upp ;D)


världens bästa agnes

Min favorit idol-vinnare är helt klart Agnes, finast och bäst är hon! Måste faktiskt säga att jag tycker hon är den snyggaste som varit med i Idol. Nu blir ni alla säkert alldeles förfärade för jag inte säger Mariette! Men Mariette ligger tätt tätt tätt bakom. Jag älskar Agnes och det har jag gjort sen dagen hon klev in på sin audition, världens finaste Agnes! Minns när jag såg hennes konsert i Malmö strax efter hon vunnit Idol, jag var så lycklig!
Men, jag tycker Mariette gör bättre musik än Agnes iallafall :)
Så favoriterna från Idol är alltså Agnes, Mariette och Amanda Jenssen.
3 snygga brudar!



mad hatter dance

Åh jag älskade filmen! Den var både asrolig och spännande! Tänkte lägga upp ett klipp på en av de bästa sakerna i filmen, haha jag älskade det! Åh älskade Johnny Depp <3

ps. Sandra och Alexandra, TRYCK INTE PÅ PLAY! ;)



Jag älskar att det är Helena Bonham Carter som spelar the Red Queen (Hjärter dam) Hon är inte alls lik sig själv, samtidigt som det är så typiskt henne!
Kärlek <3
Min älskade Harry Potter kvinna!



Även en annan Harry Potter skådespelare är med, Alan Rickman som spelar Snape är den blå larvens röst! Jag satt i salongen och bara "SNAPE!" My bara "va..?" och jag bara "SNAPE!" sen sa hon inget mer hahaha. Jag satt och funderade jättelänge på vems röst det var!

Aja, SE DEN!

just a second, it's my favorite song they're gonna play

Idag vaknade jag av att My ringde mig och skulle komma till mig. Sen somnade jag om.. 2 timmar senare stod hon utanför och plingade på ;D haha stackarn! Nu sitter och hon läser skvallerblaskor framför mig, som vanligt. Ikväll ska vi på bio och se Alice i underlandet 3D, jag veeeeeeeet jag har inte sett den ännu! Men ikväll blir det av, älskade Johnny Depp!



Någon annan som sett den?
Är den bra/dålig, i 3D?

inte igen!

La mig och somnade fint, vaknade precis av att jag mår illa. Jag vet inte varför men jag hoppas verkligen inte det är för att jag blivit sjuk igen! Jag känner inte för att ligga helt utslagen en vecka till, det var hemskt nog förrförra veckan! Fyfarao. Jag tänker iallafall lägga mig ner och sova igen, jag har tagit in hinken i rummet ifall ifall. Fryser gör jag också så ska bädda ner mig riktigt mysigt nu! Fan ta dig Nathali om du har smittat mig med något annat haha, vill inte ha feber och skit! Usch, nån som vet vad det kan vara? Mår illa, har ont i magen och känner mig liiiiite febrig. Hoppas på en bättre dag imorgon!



under the wind of hope <3


and you're not gonna reach my telephone!

Nu är det strax partydags, väntar bara på Nathali, men det verkar som att middagen drar ut på tiden. Mig gör det dock inget me jag vet att min syster kommer ringa mig snart "var äääär ni!" haha. Hoppas på en bra kväll, för kul vill jag ha! Borde egentligen föna håret, men jag ORKAR inte. Så jag går med halvblött hår som jag får sätta upp om det får för sig att inte samarbeta ikväll.

ha en trevlig lördag!


Jag & nattis för ett par år sedan <3

knebildstorp vandrarhem

Åh jag sitter och kollar igenom min gamla blogg och hittade detta inlägget. Det var här allting började! Första spelningen med Mary Jet, övernattningen på vandrarhemmet efteråt då man fick så satans många nya underbara vänner! Jag måste lägga in det här, ni måste läsa och förstå hur underbart det var! Älska vandrarhemmet <3




Alltså, jag sitter just nu och pratar med Alexandra, Gabrielle och Sandra som var med i Halmstad och ni fattar inte hur mycket minnen vi fått på mindre än 24 timmar tillsammans? Det är sjukt för vi hade aldrig träffats förut. Åh dom är så fina hela högen <3

Sitter och garvar som ett as åt alla minnen, helt sjukt. Måste skriva ner en massa så jag ALDRIG glömmer dem. Jag borde se ut som hulken så mycket som jag skrattat!


Where the fuck is Alex?

Inne på B&B, jag och Alex står i baren och ska handla cider. Jag "gumpar" Alex ett par gånger, sen vänder jag mig om, och så är hon borta! Puts väck! Jag kollar ner på marken, och där ser jag henne, ligga och asgarva! Jag hade puttat henne så att hon hade ramlat över en kant och fallit rakt baklänges hahaha.  Jag skulle hjälpa henne upp men jag skrattade så mycket att jag inte hade någon kraft i armarna. Detta resulterade i att Alex började skratta ännu mer och tillslut kom en helt främmande tjej (som hade haft "fribiljett till konserten men sket i att gå dit", mm in my ass) och hjälpte henne upp och bara typ, "ni är gaaalna". HAHHA Alltså det var så SJUKT roligt och killen som jobbade i baren bara kollade på oss och skrattade!
Men sen halkade hon HELA tiden haha och var skitnära på att ramla!

Fulla Anna

Jag och Gabbi sitter och pratar i en soffa inne på B&B. Jag frågar Gabbi ifall Anna har druckit mycket, eftersom att hon var så himla sprallig och glad, Gabbi säger "Jag vet inte?". Exakt då börjar Anna skrika och slå i bordet med en trumpinne som hon fick av trummisen. Så jävla klockrent och jag och Gabbi börjar ju såklart asgarva!! Anna fattar ingenting hahahaha. Så söt!


Gubben i Beige jacka

Jag och ett par av de andra slog ihjäl lite tid på Mcdonalds innan bussen till vandrarhemmet skulle gå. Utanför träffar jag en man som jag hade träffat i rökrummet på B&B tidigare ikväll. Vi hälsade glatt på varandra och så presenterade hans kompis sig för mig. Sjukt rolig gubbe. Ska försöka förklara hela vår konversation så gott jag kan, för jag minns inte så mycket av den haha.

Han "Jag måste bara fråga en sak.. hur kommer det sig att unga vackra flickor som dig.."
Jag "ååååh taaack vad söt du är!"
Han "Varsågod! Men alltså hur kommer det sig att ni, liksom kollar på Idol och.."
Jag "Fortsätter gilla dem efteråt?
Han "Neej.. Att ni som tjejer går och kollar på en tjej som varit med i idol.."
Jag "För att hon är gay??"
Han "NEEEEEJ, LÅT MIG PRATA TILL PUNKT!!! Det kvittar om det är kille eller tjej, gay eller inte, men varför ni åker så långt för att se en konsert med henne?"
Jag "För hon är BÄST!!!!"
Han "Okej, då förstår jag!"

Haha alltså detta kanske inte är kul i era ögon, men jag och Caroline kunde inte sluta skratta! Jag avbröt han HELA tiden och fyllde i meningar åt honom och hans sista mening sa han så himla roligt!!


Julgranen

Vi hade precis kommit tillbaka till vandrarhemmet och alla är inne på sina rum utom jag, Sandra och Alex. Jag smarthuvudet får för mig att jag ska dansa med julgranen (plastgran) som stod inne i allrummet, där vi befann oss. Så jag tar tag i den, och då delar den sig! Dessutom var den sjukt mycket tyngre än vad jag trodde den skulle vara, så jag nästan tappar den. Jag börjar asgarva och Alex ramlar nästan ner från soffan så mycket som hon skrattar och sen får jag inte på julgransjävlen igen och då måste Alex hjälpa mig. Och kraften i mina armar tar slut så mycket skrattar. Men tillslut lyckas vi! Men så skulle jag på den flera gånger igen senare... Hahahah.


Spegeln

Detta var tidigare under dagen, då jag, Caroline, Sandra och Nadine väntade på att Anna, Katja, Gabbi och Line skulle komma (5 minuter är tydligen 30 för Gabbi.....haha). Jag står ute i allrummet av någon anledning som jag inte minns och mitt i allt hör jag ett KRASCH. Så jag kollar mot toaletterna och där ligger en spegel smashad och Sandra kollar ut från toaletten med en min som typ säger "såg nån mig??" och så ser hon mig och börjar skratta och bara, "jag rörde inte den!" hahha. Men det var bara att plocka upp skärvorna och ta in den resterande delen på rummet och fortsätta sminka sig där! (förövrigt så sminkar hon så jävla fint). Sen dagen efter när vi skulle sätta tillbaka den så hade jag och Sandra värsta mission impossible eftersom städerskan var där och hon kunde ju inte få se att vi hade tagit sönder spegeln! Så jag höll utkik, öppnade dörren, Sandra kom springande med spegeln, in på toan och försöka trycka fast den i hasparna igen haha. Tillsut gick det och vi gick fort som fan därifrån! hahaha!


Jag har aldrig

Okej, jag har alltid älskat att leka jag har aldrig med folk. Men denna gången måste ha varit den roligaste gången! Det kom upp så sjuka frågor så det inte var sant, och söta Carola som inte fattade reglerna också haha. Mina frågor handlade mest om saker så jag skulle kunna få info om det var någon där som var sugen på någon annan som var där haha. Det kom fram massor av rolig info som jag inte tänker skriva ut här hahaha. Men jag måste srkiva upp det så jag alltid minns den stunden!!


Julgranskulor

Jag bestämde mig för att klä om granen, men kom bara till två kulor. Den ena hängde jag i mitt öra och den andra gav jag till Gabbi. Efter en stund kom Gabbi och Alex på den briljanta idén att de skulle slå sönder dem! Så Alex fick min kula och så sprang de ut där ute och smällde dom hahaha. Där låg julgranssplitter ÖVERALLT. Krafsade bort det mesta, men lite låg nog kvar när vi åkte hem haha. Galningar!


Borrmaskinen, a.k.a. Sandra
När vi skulle gå och lägga oss så säger Sandra "den som snarkar åker ut!". 2 minuter senare börjar borrmaskinen själv att sätta igång. Jag skrattade så mycket att jag inte kunde andas! För Line sa från ingenstans, "snarkar inte Sandra?" Och så lyssnade vi jättenoga och mitt i allt kom en skitstor snark hahaha. Det låg vi och skrattade åt länge länge :) Hon är så jävla go Sandra alltså!


Blöta trosor

Okej, den här förklaringen kommer bli lång!
Vi som var uppe längst, alltså jag, Alex, Gabbi och Sandra bestämde oss att vi alla kunde lägga oss i Sandras rum, eftersom där var det endast Nadine som redan sov. I mitt och Gabbis rum sov Katja och Line (fast hon kom in till oss senare) och i Alex rum sov Sofie, Emilia och Carola. Jag och Gabbi tog en säng och Alex en säng. Hela kvällen hade Gabbi hållt på och mobbat min skånska och vi hade hållt på och säga DAJ & MAJ & HAJ & NAJ i fan flera timmar. Jag blev liiiite trött på det ett tag. Så när vi låg i sängen och Gabbi sa det, så tog jag min vattenflaska och hällde över huvudet på henne HAHAHA. Och efter ett tag så säger hon till mig. "Du ge mig din hand, du ska få känna, mina trosor är blöta!" och det lät så jävla fel hahaha. Jag hör hur Alex ifrån andra sängen börjar Asgarva och det gör jag med. Så Gabbi sa typ "Men av vattnet" och vi andra bara "yeah right" hahahaha. Så sjukt jävla roligt! Hon är crazy den tjejen! But I love it!!


Stalkern

Jag blev ju utsedd till kvällens stalker av vissa hahaha. Det var nämligen så att jag träffade på Alisa ett par gånger innan spelningen och varje gång sa jag hej till henne och en gång kramade jag henne (hon var faktiskt jätteglad tillbaka haha). Efter spelningen kallade Mariettes pappa på henne backstage för att jag ville ha kort med henne. Så hon kom ut, tog kort och skrev en autograf till mig. Sen varje gång jag närmade mig henne (frivilligt eller ofrivilligt) så bara hon gick haha, så Carola fick först aldrig sitt kort, utan fick säga åt mig att gå så att Alisa kunde stanna hahaha. Därför var jag måttligt road att vi stötte på henne och Mariette på stan dagen efter, DÅ kände jag mig som en jävla stalker!


Zigenaren

Haha detta var faktiskt mer pinsamt än roligt! Men jag, Gabbi och Carola står ute och diskuterar typ utländska och sådär. Så bara jag "Alltså, jag hatar Zigenare, det bor full av dem i mitt hus!", och då bara Carola "Du, Gabbi är Zigenare", och bara tänkte nej fan vad sa jag!! Och Gabbi bara skrattar och säger att det är sant medans jag fråga vaaa ärligt? Hahaha, sen fick jag påpeka att jag inte gillar Zigenare, men VISSA gör jag :P Och det stämmer såklart, gillar ju Gabbi! Men sen är hon ju från alla världens hörn tydligen :D Haha


Bananen i baren

Okej, detta var jag inte med om, men Alex berättade det precis på msn och jag typ dör av skratt.
Nadine försökte köpa en BANAN I BAREN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Sen ska hon tydligen ha försökt lämna tillbaka en öl som Sandra köpte åt henne, alltså jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR hahaha. Hon ville inte dricka mer för att hon skulle köra dagen efter så hon ville lämna tillbaka den och få pengar tillbaka hahahahahahaha.


Rådissen av Mariette

Okej detta var så jävla roligt! Jag stod framme vid Mariette när hon signerade saker och så sa jag, "duuu vi har efterfest åt dig!" och hon bara lös upp i hela ansiktet "Va? Var?!" Jag bara "På ett vandrarhem vi bor på!", så bara hon "nääe..." och vände sig om! HAHAHAHAHA och detta gjorde hon kanske 5 gånger när jag, Sandra och Alexandra sa det hela tiden. Så fort vi sa efterfest blev hon glad och varje gång vi sa vandrarhem så vände hon sig om hahahaha, hon är för söt!!


Träskallen

HAHAHAHA, alltså jag måste skratta högt när jag tänker på detta! Mitt i allt när vi låg inne på Sandras rum (innan hon hade börjat snarka haha), så kom Line in. Hon la sig hos mig och Gabbi (ja vi låg 3 pers i en säng fast vi alla hade vars en egen säng haha). Och efter ett tag så säger Gabbi något, jag minns inte vad? Måste ha varit MAJ OCH DAJ tror jag, det var typ det enda hon sa på 3 timmar hahaha. Och jag skulle slå till henne försiktigt i pannan, men så råkar jag slå in hennes huvud SKITHÅRT i väggen hahahahaha. Och jag fick ju panik och bara FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT och skrattar samtidigt ihjäl mig åt det. Gabbi skrattar hon med och Line bra "neeej ni får inte slåss!!" så jävla söt :D Men det var S J U K T kul, för det bara ekade. HAHAHAHA

Sometimes I feel like I live in Grand Central Station


Ni är dåliga på att printa kommentarer, bara så ni vet.. ni är ju en hel del som läser!
gör mig glad!

Times Square

Jag måste nog säga att New York är världens bästa stad!
Jag saknar det som tusan, men här får ni ett klipp från Times Square.
Det är dock filmat inifrån guidebussen vi tog först, fast det kan vara rätt bra
för alla videofilmer jag har från Times Square senare hör man inget i av
allt bakgrundsljud från taxibilar, människor, musik osv.
Iallafall, det är lite hard rock café, massa billboards, MTV-huset
Lion King teatern osv osv osv osv. Enjoy!
Åh, I <3 N.Y!

(jag syftar på TRL som hålls i MTV-huset, så ni vet!)


vi gratulerar - på skånska!

Bjuder på en rolig video från min 20 års dag förra året där mina vänner sjunger "vi gratulerar" för mig. Det kan ju vara kul för er svenskar att höra på riktig skånsk sång ;D Fyfan vad det låter hemskt, förlåt jag älskar er allihopa (utom de 2 knarkarna som också syns i videon - er känner jag nog motsatta för nu), men ni låter förjävligt! haha <3 




Nu ska jag lägga mig och titta på ett par avsnitt av Vänner innan jag somnar!
Natti natti!


ps. jag saknar min flickvän :(

Tindra, min stjärna <3

haha ett par skitroliga klipp från när tindra var jätteliten

(håll musen över videon så kommer beskrinving fram, innan ni trycker på play)
ja det är jag som dör av skratt i video 1 och i video 2 är det min syster som pratar med bebisröst när Tindra ligger och flörtar in i kameran ;D



 

Här är en nyare video från tidigare i veckan när Tindra leker med sin Pingubok!
Vissa knappar spelar musik och då börjar hon "spela" dragspel
och dansa som en bonde haha
Älskade lilla Tindra, mosters favorit <3
Lägg märke till de sista sekunderna då hon ska säga Hejdå pingvin!
"hejdå ping ping"


lies beyond live

Från travet, redan en vecka sen, känns som 10 år sedan typ!
Ville jättegärna lägga upp en video när hon sjunger let it rain,
men det var 20 sek för lång för at kunna laddas upp, typiskt.. :(

Alla ni som vill vara med i en fan-video till Mariette, skriv en kommentar här eller på facebook!


Good Riddance 18/12

Lite mer Mariette videos, kommer bli en del såna inlägg nu tills jag lagt upp alla videos jag har filmat haha. Snart kommer jag lägga upp från travet också! Så då är det nya också!

Här spelar hon iallafall Good Riddance (mer känd som time of your life)
och ger hela publiken massa applåder i slutet :)
underbara kväll, underbara spelning, underbara Mariette!



telefonen går varm

Ja satan vad min telefon ringer ikväll!

My ringde innan ikväll och frågade om hon kunde få ringa mig vid 22.30 hahaha, så sött. Vi ska prata, hon ska ut och gå och ville ha nån att prata med då, så hon får motion och jag får skvaller, yaay!
Nattis ringde precis också och imorgon ska vi partaja! Hon lät överlycklig haha, aw lilla gumman.

Nu smäller det här utanför, undrar om det är raketer eller pistoler, man vet ju aldrig!

MaryJet @ B&B

Har fått tummen ur röven och laddat upp lite videos från B&B, sådär 3 månader senare. Men det är kul att se dem ändå, det var ju första spelningen efter idol och det var ett jääävla drag på stället!
Det kändes som att man stod på typ Ullevi tillsammans med 20 000 andra
och hoppade, dansade och sjöng(skrek) med!
Enjoy! I wish I could & Because the night (ÖÖÖÖS)

 


morning has broken

Ja, så är det faktiskt, även om klockan är efter 15.
Gabbi ringde och väckte mig för runt en halvtimma sedan
jag var inte road, men det var hon!
Helt plötsligt fick hennes familj en hund
så hon fick lägga på luren haha :D

Fredag idag, vad händer? :)
Hoppas på 4 way, Alex, Sandra? (Gabbi sviker, vi får hitta nån annan!)

fattas 2 tjejer från järngänget!
Från Sagabar kvällen <3

more music

Åh, måste blogga lite musik igen!
Jag måste bara säga, att jag älskar Owl City! Han är helt fantastisk och gör så fina låtar. Jag har aldrig varit ett stort fan av synthpop tidigare men ja, Adam Young är fantamig helt amazing. Att han startade sin musik i sin källare pga sömnsvårigheter är svårt att förstå, eftersom det tagit honom så långt!
Nu har jag hittat ett par piano covers på mina 2 favoritlåtar och det låter så fint! Så annorlunda att höra det med vanligt piano istället för synth. Lyssna och NJUT!
BTW: Fler Owl City fans här?


Vanilla Twilight <3

 

Fireflies <3


live in dublin '86

Jag har så sjukt många favoritlåtar och detta är verkligen en av dem.
Tänk att få stå där i publiken och bara njuta och sjunga med.
Ahhh, jag vill också!!

sen att en viss idoldeltagare totalt slaktade
och förstörde denna låten lite för mig låter vi vara osagt.. nästan!


Mariette borde fått den!


converse

jag älskar converse-skor, det måste vara de skönaste skorna som finns!
jag har 3 par, ett par höga vita och 2 par låga, grå och svarta.
min favoriter, de gråa, köpte jag för endast 280 svenska kronor när jag var i USA, snacka om klipp!
Jag känner mig nästan fullbordad, jag behöver bara ett par låga marinblå
och dessa snygga amerikanska, sen är jag alldeles nöjd!
På tal om inget liksom..



Mary @ Sagabar

Detta är ett superkort klipp som jag hittade på datorn precis.
Jag antar att det är Alex som filmat med min kamera? :)
Iallafall, det är så fint, man ser hur Mariette blir alldeles rörd när folket
börjar sjunga med i början av Lies Beyond. Ville dela med mig av det till er.
Aw :)



Lät du henne komma närmre

Nu har jag suttit och spelat på gitarren en stund, fasen vad ont jag har i fingrarna. Det var typ 2 år sen jag spelade sist och jag hade GLÖMT ackorden till Hotel Californias fingerspel i början, men jag kom på dem efter ett tag :) Älskar att spela den låten, den är så mysig! Sen hittade jag en melodi jag hittade på när jag var typ 12, så den spelade jag lite, hahaha. Herregud, jag har 1000 låtar som jag skrev när jag var yngre, de flesta handlar om i stort sett ingenting! Jag vill lära mig att spela Lies Beyond, men jag får lugna mig lite! Lät du henne komma närmre vill jag också lära mig spela, för den är fin!

Vad görs? Jag har tråkigt!


Bild på mig och Mariette, Sagabar 25/12 2009
1 sek innan flygandet haha!


big fail!

Det var meningen att denna blogg skulle heta picturesonyourskin, efter anouks låt! Men smart som jag är så döpte jag den till picturesOFyourskin.. big fail som jag precis upptäckte haha. Aja, den får heta med of istället, jag tycker det låter fint ändå :) Ville bara informera er som undrade! haha



Dumma design

Det blir inte som jag vill med svart bakgrund. Så jag får väl fixa ännu en ny header som kan vara vit! Annars, kanske nån har tips på hur jag får bort den fula ramen runt om headern? Det sjuka är att jag VET hur man gör, men jag har glömt bort det :( Har ju fixat det på alla andras bloggar haha..

when tomorrow comes

Nu har jag äntligen orkat ladda upp lite videos som jag filmade på travet,
så här har ni.


Mariette sjunger When tomorrow comes
hon försöker få publiken till att sjunga med, men det går inte så bra.
1:19 - "Det är meningen att ni ska sjunga med.."
hahaha :)

 

Mariette sjunger Bleeding love <3


Mariette rockar Travet med Becuase the night!
Det blev ett jävla drag :)

 

Tillsist.. Mariette spexar till det lite med cotton fields innan hon
sjunger underbara Pride (in the name of love)
(klippet verkar inte funka att se här i bloggen, men dubbelklicka på rutan så kommer det upp på youtube där det funkar alldeles utmärkt!)


6 days ago


Det har bara gått 6 dagar sen man träffade Mariette,
men det känns som 6 månader fasen!
Bjuder på ett par bilder, från travet och arenan.
Tillhör Mig, Emilia & Sandra

Vi hade perfekta platser på travet :)
Rakt framför scenen, utan att behöva bryta nacken när vi kollade.
<3

fina Mariette



Halmstad Arena :)


Finaste någonsin



keep up with what they say


Sådär, då var man äntligen klar med lite design - för tillfället. Jag orkar inte mer ikväll!
Hyfsat nöjd ändå, bara lite röffs som ska fixas.
Nu ska jag återgå till mitt kära 4-way hångel, eller nej, förlåt - konversation! :)

slowly dying without grace

Ja, ny blogg igen då? Ska jag försöka hålla mig till denna? Förhoppningsvis!
Annars får jag ha 2 bloggar, som Alex :) Även om detta är min 6:e blogg dock..
Nu ska jag fixa och trixa med design tills jag somnar!

Puss :)

RSS 2.0